Nexus 5 - álomképek...?

A minap bejelentett KitKat-os új Android rendszer droidcsoki szoboravatásán felbukkant egy ember, aki mára már világnézettségben több hírességet is lekörözött. Emberünk igazából semmi különöset nem tett, csak volt a kezében valami...

newnexus.jpg

nexus5fcc.png

Az engadget oldalán megjelent képek az amerikai hírközlési-, és médiahatóság, az FCC engedélyével rendelkező telefonról készítették, amely a weboldal szerint nem más, mint az LG Nexus 5.

A fenti két képet összevágták egyetlen képre:

nexus5.gif

A rendelkezésre álló fotókból lelkes rajongók máris "összeraktak" egy készüléket. Igaz a renderelt képek, egyelőre álomképként kezelendőek.

ap98rAy.jpg
Végül még egy kép: hogyan is nézne ki az új jövevény a társai mellett:

QzIOIz3.png

(Összeesküvés-elmélet gyártóknak:
- A Google kijelenti nincsenek tárgyalások, hogy az LG készíti a Nexus 5-öst.
- Fenti emberünk mintegy "véletlen" tartotta a kezében a még be nem jelentett, nem az LG által készített telefont.
- S mindez, mármint a KitKat bejelentése és a fenti kép, valamint a találgatások, hogy vajon mit is tartalmaz majd a 4.4-es rendszer, valamint a Nexus 5 hírmorzsái... újabb fejezetek arról, hogyan is irányítsa magára a figyelmet egy gyártó, egy cég, miközben egy nemzetközi kütyüparádé is zajlik, Berlinben az IFA 2013.)


Címkék: pletyka Nexus 5

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr655498589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása