Timely - Életünk legszebb órájra

2013.09.07. 10:00 Való

A Google Play letölthető alkalmazásainak száma nem is olyan régen érte el az egymilliót, és azóta is folyamatosan bővül a kínálat. Nagyon régen elmúltak már azok az idők, amikor egy óra alkalmazásnak külön bejegyzést szenteltünk, ha csak nem tudott felmutatni valami igazán érdekeset, vagy különlegeset, ilyen volt pl.: "A mocskos szájú óra widget". Most pedig ilyen a Timely, amely inkább dizájn, és széleskörű funkcionalitás tekintetében igyekszik kiemelkedni versenytársai közül. 

Timely_Alarm_Clock_Android_Hero.jpg

Külsőleg egyértelműen a 4.1-es gyári órájának a struktúráját örökölte, az alap képernyőn egyszerű óra, jobbra húzva stopper/időzítő, balra pedig ébresztő. A fejlesztők figyeltek, hogy valami különlegeset is vigyenek a dizájnba. A stopper számváltási animációja nagyon szép lett, a számok átalakulnak egymásba, az egyes tekeredik és felveszi a kettes formáját, és így tovább. Az ébresztőnél pedig egy képernyő szélére rakott idővonalzóról kell kiválasztanunk, hogy mikorra szeretnénk a riasztást beállítani, a képernyőn fel/le húzva a ujjunkat.

Screenshot_2013-09-06-12-45-39-horz.jpg

Ezek az alapfunkciók foglalnak helyet az ingyenesen letölthető appban, ha szeretnénk még viszonylag széleskörűen testre szabható felületet, kihívásos ébresztést(matek feladat, véletlen minta, párosítás), akkor 699 Ft-ot kell fizetnünk. A pénzt ki lehet váltani 20 megosztással is, sóher social network trollok tehát előnyben, lesz mivel floodolni. Azt viszont tudni kell, hogy nem elég a megosztás, a letöltőnek be kell írnia a mi referáló kódunkat is. Egyedüli hiányosságot, nekem csak az egyféle widget jelentett, ezt leszámítva a Timely nagyon jó kis óra alkalmazás. Küldjétek a cikket barátaitoknak, hogy legyen kivel referáló kódot cserélgetni a kommentekben! 

en_generic_rgb_wo_60.png


Címkék: android app alkalmazások

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr125497824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

retek. · http://csakaszepre.blog.hu 2013.09.07. 11:00:50

Tényleg nagyon szép, de saját zenét sem lehet beállítani ébresztőnek.

Való 2013.09.08. 14:23:00

@retekblog: Igen, ezt sajna nem vettem észre. Nem szoktam saját zenét beállítani ébresztőnek, mert:
- ha szeretem a zenét akkor előbb-utóbb megutálom
- ha nem szeretem, akkor még rosszabb tőle a reggel :D
Szóval én mindig az adott hangokból választok valami óra prüttyögést. :)
Kinek hogy. :)

Google+
süti beállítások módosítása