Pókerezz a mobilodon! – a 3 legjobb póker alkalmazás

Világunk őrült tempóban halad előre minden nap. A nagy rohanás közben sokszor nincs időnk kikapcsolódni, feltöltődni, vagy éppen játszani egy kicsit. Az okostelefonok birodalmában szerencsére erre a problémára is találtak megoldást.

Habár a póker alapvetően asztali játék (vagy internetes), a telefonunkon is nagyszerűen működik. Sokan játszanak unalmas perceikben, a váratlan üresjáratokban, illetve várakozás vagy sorban állás közben egy-egy ingyen pókert.

A programozók felismerték a jelenségben a kihagyhatatlan lehetőséget, emiatt egyre több pókeres alkalmazást készítenek szerte a világon. Minden játékkészítő próbál valami újat, valami mást belerakni az alkalmazásba. Elmondjuk, hogy melyik póker appokat érdemes letölteni.

poker.jpg

1. PokerStars Mobile alkalmazás
A legnépszerűbb póker oldal igyekezett egy olyan játékot készíteni, amely elérhető az Android Market-ről, illetve közvetlenül a PokerStars weboldaláról is.  A visszajelzések igen pozitívak.

„Az Android rendszerre tervezett PokerStars alkalmazás a legjobb. Eddig elég unalmas volt csak úgy ülni, és nyomkodni a gombokat órákon keresztül a laptop vagy a számítógép előtt. Most, hogy a tabletemen játszom, egyszerre tudok játszani, és kimenni a konyhába, televíziót nézni vagy a vacsorát előkészíteni.  Mellesleg a család többi tagjának is több ideje jut arra, hogy a számítógépet használja. Tableten játszani amúgy is sokkal egyszerűbb és könnyebb!”

„A mobil póker sokkal kényelmesebb. A PokerStars alkalmazást el tudom vinni magammal bárhová. Mielőtt megjelent volna az app, mindig otthon játszottam, de most tudok a parkban, a vonaton, vagy a buszon is.”

„Nagyon könnyű. Elviszem magammal mindenhová a PokerStars alkalmazást, és rengeteget játszom vele. Ez ilyen egyszerű. Imádom!”

2. RedKings Póker
Ez az alkalmazás is elérhető iPhone-ra/iPad-re, illetve Androidos készülékeken is. A pénz átutalását telefonodon és tableteden keresztül is elintézheted. Többféle játékot is játszhatsz vele: No Limites, Pot Limites, vagy Fix Limites Texas Hold’em variációt is. Jack Simons, a RedKings Európai Marketing menedzsere ezt mondta az új termékről:

„Az új alkalmazás teljesen ugyanolyan, mint az asztali pókerjáték. Ezentúl nemcsak a számítógépen keresztül lehet számlát nyitni, hanem az iPhone vagy az iPad használatával is. A hosszú, unalmas hazaút érdekesebbé válik!”

3. 888Poker
Ha nem vagy akkora mobilzseni, mégis szeretnél pókerezni a telefonodon, akkor a 888Poker alkalmazás neked való. A fejlesztők elkészítették a játékot Androidos telefonokra, és iPad-re, illetve hamarosan megérkezik az iPhone-os verzió is. A felület egyszerű, és hamar kiismerhető. A 888Poker általában saját versenysorozatot is indít, amelyen részt vehet minden érdeklődő.

A repertoár nem teljes, napnyugtáig sorolhatnánk az alkalmazásokat. Ha valaki szeret játszani, és nem tudja, mivel töltse el szabadidejét, ne habozzon, hanem töltse le a fent leírt alkalmazások egyikét.


Címkék: póker pokerstars app

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr535555166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása