A finneknél elfogyott az LSD: Jön az Angry Birds Go!

Úgy látszik a Rovio designereinek kiürült a tudatmódosítós raktáruk és eljutottak arra a holtpontra, ahonnan már nincs tovább, így kénytelenek voltak szétnézni a játékpiacon és már régen bevált, ámde sokak által nem használt recepthez nyúlni: A Mario Kart-hoz (ami 1992 kettőben jelent meg és 2014-ben érkezik a nyolcadik (!) része Wii U-ra). A japóknak anno nagyon bejött az autóversenyesdi, úgyhogy a finneknek a Star Wars után egyértelmű volt, hogy valami már működött megoldás után kell nézniük.

angry_birds_cart.jpg

A kiemelkedően ötlettelen ötletet persze sikerült áttolniuk a biztos sok pénzért alkalmazott szakembereknek a főnökségen, úgyhogy már nem kell sokat várni és játszhatunk ezzel a rendkívül ötletes Angry Birds merchandise-zal:


Aki esetleg nem ismerné a Mario Kart-ot, annak itt egy 1,5 órás preview belőle, amivel a hátralévő másfél órát is túl lehet élni a napból:

Az Androlib szerkesztősége pedig most éppen hevesen azon gondolkodik tova, hogy vajon milyen ötletes játékok kerülhetnek még a jövőben elő a Rovio-tól. Yarner Angry Birds MMO-t vízionál, Pacska az egészre csak annyit mondott, hog lol, én meg tűkön ülve várom az Angry Birds Strip Pokert, hátha.


Címkék: játék para Angry Birds

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr405572106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darkcomet 2013.10.15. 16:47:54

Egy Angry Doom illetve Quake még beleférne, rts fanoknak meg egy Angry Craft. Gyereknek Angry Birds Lego izé. És hogy a Mario kedvelők se maradjanak játék nélkül, valami ugri-bugri madaras gémen is el kéne kezdeni gondolkozniuk.

Tidzsi-mon 2013.10.15. 22:08:19

@Darkcomet: wolfeinsteinben, vagy a spear-ben meg lehetne oldani, át lehetett rajzolni a támadókat.

fd 2013.12.06. 18:11:53

Pacbirds? Angrytris? :D

Google+
süti beállítások módosítása