Napi Nexus Nézegetés

2013.10.18. 14:10 Yarner

A Google vagy nagyon szeret trollkodni, vagy nagyon figyelmetlen alkalmazottjai vannak, mindenesetre ma reggel egy-két órára véletlenül megjelent a Play Bolt készülékképei között az alábbi szett:

nexus5play.pngIgen, az ott egy Nexus 5-ös, az a telefon, amiről senki nem tudja, mikor fogják bemutatni, de már mindenki kívülről-belülről ismeri.

A lényeg nagyobban:

nexus-5_1.png
A hivatalos képen egyszerre látható a készülék formája és a KitKat ikonjai és külseje is (hál' istennek azt a telefon-ikont kicsit visszább vették), a feliraton pedig az ára látható, 349 dollártól kezdődik. Ez nyilván a 16 GB-s modell lesz, és 75 000 ropogós forintnak felel meg - a tapasztalatok szerint nálunk 100-110 ezer körüli összegre számíthatunk majd - kivéve, ha az LG megint megnyomja az árát, de ez talán most más eset lesz, mint a mesterségesen lenyomott árú Nexus 4 esetében volt.

Érdekes még a telefon mellé írt inspiratív reklámszöveg is: "Örökítsd meg a mindennapokat és az epikus pillanatokat friss új módokon!" Ez vajon mire utal? Valami kavarás várható a fényképezőalkalmazás körül? 

[Via Android Police]


Címkék: google hírek nexus

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr155583845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igazine 2013.10.18. 14:23:32

"Valami kavarás várható a fényképezőalkalmazás körül?"
Talán megy fel minden cloudba, a galéra app pl. hiányzik, ill. össze van/lesz vonva a Google Photos-szal

Yarner · http://androlib.blog.hu 2013.10.18. 15:13:27

@igazine: Igen, ez valószínű, bár ez effektíve nem újdonság, most is ez történik a G+ instant uploadjával. A kérdés, hogy a "capture (...) in fresh new ways" valami újfajta megoldásra utal-e, pl. beállnak a HTC meg a Samsung mögé minianimációkkal vagy hangos képekkel vagy miafranc...
Majd meglátjuk.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2013.10.18. 15:33:49

@Yarner: Ezeknél az instant uploadoknál semmit nem rühellek jobban. Elég egy bebaszott vicces éjszaka és másnap a fél világ rajtad röhög.

Yarner · http://androlib.blog.hu 2013.10.18. 15:58:33

@Tomi from Space: A G+ nem teszi közzé a cuccaidat, csak amit külön kézzel megosztasz feltöltés után. (Mondjuk a party mode meg is osztja, de azt nem muszáj bekapcsolni. Múltkor akarva sem sikerült.)

Google+
süti beállítások módosítása