A mobiloztástól fix, hogy agytumorod lesz

Aki hipochonder (mint én), márazonnal zárja be ezt az ablakot, kezdjen el cicás képeket nézegetni és hessegessen el minden negatív gondolatot a fejéből, tekintse cikkünk szalagcímét semmisnek és gyógyuljon, bármilyen aktuális betegség is van éppen.

A normális lélekkel megáldott emberek pedig tekintsék meg az alábbi videót, amihez nem sok hozzáfűzni valóm lenne, csak annyi, hogy mióta megnéztem fáj a fejem, szédülök és mintha már kettős látásom is lenne, úgyhogy fel is hívom a pszichológusomat (természetesen vezetékesen), mert rám jött a hipochonder-roham.


Címkék: para

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr675756207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tidzsi-mon 2014.01.13. 14:17:50

A mostani national geographicban olvasható, hogy vizsgálják már a témát évek óta, de még nem leltek rá bizonyítékot. A patkányok köszönik jól vannak. :-)

Google+
süti beállítások módosítása