Napi találós / körkérdés

Van egy mobilcég (nem neveznénk néven és több támpontot nem is adnánk) és roppant kíváncsiak vagyunk arra, hogy Ti is úgy látjátok-e a helyzetet ahogy mi? Tehát van egy mobilcég, aminek van x típusa a piacon. Ezek a mobiltelefonok egyre többet hibásodnak meg, egyre rosszabb ROM-ok jönnek ki rá, az ismeretségi körünkben szinte futószalagot lehetne elhelyezni azért, hogy rátegyék a készülékeiket hogy az egyből a szervizbe vigye a készülékeiket. Tök mindegy milyen modellt (felső, vagy alsó kategóriásat) veszel belőle, az tuti, hogy 1 hónap múlva az őrületbe fog kergetni és nem egy kollégámtól hallottam már, hogy ez volt az utolsó típus ebből a márkából és soha többet nem fog ilyet venni. A szavazásban pedig kérjük válasszátok azt a gyártót, aki érzésetek szerint mostanság a legtöbb selejtet állítja elő hardver és szoftver téren egyaránt borsot töri az emberek orra alá.


Címkék: statisztika

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr845805518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2014.02.09. 00:26:48

@retek: Részünkről nem lesz, igazából arra vagyunk kíváncsiak, hogy Ti is tapasztaltok-e ilyet és ha igen, akkor melyik gyártónál. A megfejtés végül is a statisztika :)

retek. · http://csakaszepre.blog.hu 2014.02.09. 00:28:34

Ó, pedig én tudni akartam az igazságot :-)

tippan67 2014.02.09. 08:58:50

Mivel Samsungom van és nincs vele problémám, és igen, több mint egy hónapos, a többit meg nem ismerem annyira, kivéve a Nokit, mert inkább az van a környezetemben. Szóval tippem sincs.
Illetve néhány munkatársam most vett Samut, de ők sem panaszkodnak.

Kiskaresz 2014.02.09. 09:01:58

@retek: az mindig odaát van :D

Nálunk a szervizben napi szinten több telefon van Samsunggal kapcsolatban és rengeteg az elégedetlen ügyfél...

EvilHedgehog 2014.02.09. 14:50:57

@Kiskaresz: Mert ők adják el a legtöbbet.. ;)

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2014.02.09. 14:53:56

@EvilHedgehog: Szóval azt mondod, hogy van pl. egy idősebb ember, aki nagy nehezen félrerak egy normálisabb okostelefonra, megveszi és ahelyett, hogy örömét lelné benne, állandóan szervizelteti és hagyja magát szopatni egy monstre céggel és a szervizével, ami csak szoftverfrissítésig megy és ez szerinted helyénvaló és elfogadható annyival, hogy tömegcikket gyártanak és 1.000.000 darabba belefér 1.000 használhatatlan szar. Hát, ez sajnos nem így működik szerintem.

AlexWolf 2014.02.17. 14:38:07

Érdekes nekem is Samsungom van, és a feleségemnek is...mindkettőnknek a második , az első kettőt 2-2 évig használtuk, és csak azért cseréltük le mert elavultak. soha nem volt velük bajunk...most akkor hol az igazság?

amúgy szerintem mivel samsungból adják el a legtöbbet, mivel minden árkategóriában képviselteti magát, így az 1 bites user ugyan úgy megveszi, mint az informatikus (de írhattam volna azt is, hogy a hottentotta és a 5 diplomás stb.) Valószínűleg nem azoknak van bajuk legfőképpen a telókkal akik maguktól is el tudnak végezni egy szoftverfrissítést (főleg mivel kb 2 "gombnyomás"), hanem nagyobb számban azoknak, akiknek csak azért kell okostelefon, mert mindenkinek az van, pedig elég lenne a 12 gombos "butatelefon" is nekik (pl faterom).

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2014.02.17. 14:50:31

@AlexWolf: Én 17 éve foglalkozom informatikával, 4 éve írom ezt a blogot, nem tartom magam egy kifejezett IT analfabétának. Van egy Note 2-őm, ami a legutolsó frissítés óta (gyári, hivatalos), képtelen WiFi-re kapcsolódni, mert szerinte instabil a hálózat. A frissítés óta csinálja ezt. Az LG TV-m közben röhögve kapcsolódik rá, a szomszéd laptopja is, szóval minden, csak a telefonom nem.

Rakjak rá főzött ROM-ot, vagy CM-et, vagy akármit? Nem.
Vigyem be szervízbe, ahol elintézik egy frissítéssel, plusz odalesz az összes adatom? Nem.
Vettem 140 ezer forintért egy kalap szart, amivel azt sem lehet megcsinálni, mint egy ZTE Skate-tel? Nem tudok Skype-olni, videókat nézni a budin a gépemről stream-elve és ezer más dolgot, mert egy alapfunkciót nem bírtak normálisan belekódolni a koreaiak.

Fórumok tele vannak ezzel a hibával meg a nagy megoldással, miszerint kapcsolgassam ki-be a Wifit, oszt egyszer talán jó lesz. Aha, 140-ért. Kösz Samsung.

Silversting 2014.02.17. 21:50:55

HTC Desire HD, két és fél év használat alatt semmi hiba, 2 rendszerfrissítés. HTC One tavaly június óta semmi hiba, eddig 3 rendszerfrissítés. Elégedettebb nem is lehetnék. Nincs kameralilulás sem.

Google+
süti beállítások módosítása