Smartmobile 2014

2014.02.25. 15:55 Gabking

Idén ismét megrendezésre kerül a Smartmobile konferencia, immár ötödik alkalommal tesz kísérletet arra, hogy közelebb hozza egymáshoz a technológiai befektetőket, az app fejlesztőket, és azokat az érdeklődőket, akik nem csak a mobil piac jelenlegi helyzetére kíváncsiak, hanem azokra a trendekre, amik meghatározzák a következő pár év fejlődését.


Idén a több mint 100 előadót felsorakoztató eseményre a VAM Design centerben kerül sor, ahol nem csak előadások, de technológiai állásbörze, Startup, és networking lehetőség is adott!


Mi is ott leszünk, hogy a minket érdeklő témákból még szélesebb információt tudjunk átadni számotokra. Ezek a entertainment, banki-, fejlesztői-, biztonságtechnikai-, játékfejlesztői-, Smart Home beszállítói-, marketing- és ügynökségi- piac.


A Smartmobile 2014 április 4 kerül megrendezésre. Akit érdekel a http://smartmobilhq.hu/ oldalon regisztrálhat! Jegyeket jelenleg kedvezményesen lehet vásárolni. 

 


Címkék: konferencia startup smartmobile

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr795832455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása