[SzEG] Counter Strike: Global Offensive - androidon!

Dust II, Train, Nuke. Ismerősen csengenek ezek a szavak? Ha nem bírod ki, hogy a mobilon ne játssz a Counter Strike: Global Offensive játékkal, vagy ha kedvenc közösségi szeródon letiltották az AWP-t: ez kell majd neked!

Screenshot_2014-02-28-20-07-37.png

 

 Először is oldalt választunk ugye: Terrorpista vagy Hekusgéza csapatot akarjuk erősíteni. Aztán jön a fegyverválasztás; nehogy má' a kedvenc gyilokeszközöd kimaraggyon!

 

Screenshot_2014-02-28-20-09-48.png

Screenshot_2014-02-28-20-10-05.png


És már lődözhetünk is kedvünkre!

A pályák száma egyelőre minimális, s a szkinek is könnyen összekeverhetőek - de egyrészt ezt tudjuk be a mobilplatformnak, másrészt az alkalmazás kezdetlegességének.

  

Screenshot_2014-02-28-20-15-05.png

 

Ha nyomsz egy lájkot: adok szerver ip-t! :-)

 

[SzEG]: azaz Szombat Esti Gáz rovatunkat olvashattad. A téves fegyverhasználatot a törvény bünteti, csakúgy, mint a fegyverhangnak hallatszó hang nyilvános, pláne banki felhasználását! Ezeket kéretik szem előtt tartani - talán a sitten is engedik majd az androlib.blog.hu olvasását...

Megjegyzés: Az itt látható applikáció nem játék, csak annyi köze van a CS-hez, hogy az abban található fegyverek képeit lehet nézegetni és hangjukat hallani, aki azt hitte a leírás alapján, hogy ez egy FPS game, attól elnézést kérünk.

 

 

 


Címkék: para alkalmazások

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr215837529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása