Nagyító alatt a PokerStars mobil alkalmazása

A PokerStars nemcsak online arénájával tölt be vezető szerepet, hanem a mobil póker piacvezetője is. Első applikációfejlesztése 2012-ben vált elérhetővé az Egyesült Királyságban, és tavaly óta már hazánkban is letölthető.

Az elmúlt évtizedben az online póker olyan figyelmet kapott, mint maga az internet, és így, mondhatni, „kiterjesztette hatalmát”. Az okostelefonok és tabletek egyre népszerűbbek, és egyre olcsóbbak, mindenki számára elérhetőbbé váltak. Az egyik legnagyobb online pókeroldal, a PokerStars is megalkotta saját alkalmazását a póker szabályok ismerőinek. Az online pókerjátékosok igényeit szem előtt tartva készült el így a PokerStars app. A játékosok már nemcsak a számítógép előtt ülve élvezhetik a pókerterem nyújtotta lehetőségeket, hanem akár útközben is, mobiltelefonjukon. Érdekesség még, hogy a híres spanyol teniszező, Rafael Nadal volt a népszerűsítő kampány arca, aki maga is szívesen pókerezik szabadidejében, sőt még online is meg lehet őt találni! Az ingyenes alkalmazás villámgyorsan letölthető iPhone-ra, iPad-re, iPad Touch-ra és Androidos készülékekre is.

poker.jpg



Az alkalmazás jellemzői

• kényelmes és átlátható kezelői felület
• ingyenes póker is játszható, számos lehetőség adódik a gyakorlásra
• játékpénzes asztalok, Sit&Go és többasztalos játékok
• könnyen használható előcsarnok, melyből elérhetjük az összes fajta online bajnokságot, és játéktípust
• bármely játékba bekapcsolódás megbízható WiFi vagy mobilinternet kapcsolat mellett.
• a titkosított kommunikáció (RSA token) biztosítja a biztonságos játékot

Hasznos információk, tanácsok

• Az applikáció nem teszi lehetővé a készpénzes letétbe helyezést, illetve az alapok visszavonását.
• Egy időben akár több asztalon folytatható játék, ekkor az asztalok között egyszerűen váltani kell. A legtöbb készülék a maximum négy asztalos játékot támogatja, de iPad-en engedélyezett az öt asztalos póker is.
• Ha játék közben fogad hívást előfordulhat, hogy megszakad mobil-kliensének kapcsolata és nem tudja folytatni a játékot.
• A számlaadatok és biztonsági beállítások módosítása mobileszközről nem, csak számítógépről végezhető.
• A Web Pénztár jelenleg mobileszközről befizetésre használható, kifizetésre nem.
• A PokerStars számlák használata a mobilalkalmazásban csak a számlához megadott lakhely országában lehetséges.
• A kereső segítségével éppen bent ülő játékosokra és játéktípusokra is lehet keresni.
• A játék nem szakad meg számítógépről mobilra vagy mobilról számítógépre váltás esetén, csak ki kell jelentkezni az egyik eszközről és be kell jelentkezni a másikra.
• Probléma esetén a játékosok éjjel-nappali ügyfélszolgálat igénybevételére jogosultak.

A Pokerstars számos további alkalmazásokat kínál a felhasználóknak:

Play to Cure: Genes In Space
A nemrég megjelent rákkutatást segítő játék alkalmazást többek közt a PokerStars támogatja. Játékosként egy űrhajót irányíthatsz a világűrben, és pontokat kell gyűjteni.
Az alkalmazást innen tudjátok letölteni.

Pokerstars TV

A legjobb pókerműsorok már elérhetőek a weboldalon keresztül és külön alkalmazás által is. Nyomon követhetőek vele a pókervilág videói, tévéműsorai, fontosabb eseményei. Az ingyenes alkalmazás segítségével rangos pókeresemények is figyelemmel kísérhetőek az okostelefonokon is, mint például a European Poker Tour (EPT), a PokerStars Caribbean Adventure (PCA) és az Online Poker Show.

EPT Guide (Új)

A világ leggazdagabb pókerbajnokságának, az Europan Poker Tour-nak is indult saját alkalmazása. A turnéállomások, a versenyek időpontjai, az események szabályai, struktúrái, fotói mind megtalálhatóak benne. Segítséget nyújthat a gyors tájékozódáshoz, tartalmazza a legfrissebb híreket és a profik tweet-jeiről sem maradunk le.

PokerStars Clock

Versenyirányító alkalmazás iPhone-ra és iPad-re. Személyre szabhatóvá teszi az otthoni és online játszott pókert, így a felhasználó állítja be a játékosok számát, a vakszintek nagyságát, a nevezési díjat, és a játék típusát is. Versenyórát is tartalmaz, így a játék hosszais beállítható.

 

A PokerStars mobilkliensét innen tudjátok letölteni:

get-it-on-google-play-300x109.jpg


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr855846164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása