Kiss-rajongók nélkülözhetetlen alkalmazása: Kiss Photo Bomb

A Kiss és a mobiltelefon karrierje szinte egyidőben indult meg. Hogy mi a két momentum között az összefüggés? Folytatás után feloldjuk a rejtélyt.

Screenshot_2014-04-05-19-09-20.png

1973 legelején adta első koncertjét a Kiss, ugyanezen év áprilisában pedig a Motorola téglájával lebonyolították az első mobiltelefonos hívást. És íme a megfejtés, ugyanis a két teljesen más szálon futó história a napokban a Kiss Photo Bomb nevű alkalmazásban ért össze, amelyben végre minden felhasználó magára, párjára, gyermekére, pajtására öltheti a legendás maszkokat, amennyiben a felsoroltakról van klassz fényképe.

Csomagkapcsolt forgalom

Alaphelyzetben, mint oly sok program a Play Áruházban, ez is ingyenes. Ezt azért tartom fontosnak kiemelni, mert a Kiss talán a legnagyobb pénzgyár a rockiparban, nincs olyan termék, amelyet ne lehetne megvásárolni a zenekar emblémájával, aki akar, az Kiss-feliratos koporsót is rendelhet nem kevés összegért.

A Photo Bomb díjmentes változatban a négy tag maszkjait illeszthetjük a kiválasztott fényképre, valamint az ikonikus mintákból válogathatunk, úgy mint Gene Simmons extra hosszú nyelve, Paul Stanley rózsászála, illetve a kosztümben feszítő csapat fényképei, de kicsike Kiss-koboldokat is helyezhetünk a fotónkra.

Az alkalmazás elindításakor három lehetőségünk van: a) kiválasztjuk a megfelelő fényképet, b) Kiss-üzenetet küldhetünk különféle platformokon (emoticon küldése Gmailen, Messengeren, Hangoutson, stb.), c) Kiss-csomagok közül választhatunk: két ingyenes és három, egyenként $0.99 árú megoldást vehetünk (maszk-, szeretet- és képkeretpakkokat).

Screenshot_2014-04-05-19-09-34.png

Rajongj, fizzess!

Ha egy képet akarunk szó szerint pattintani (snap), akkor azt megtehetjük kamerából, vagy választhatunk a galériából. Innentől csak annyi a teendő, hogy a fotóra ráillesztjük a kívánt maszkot, két ujjal forgathatjuk azokat, a méretét is be lehet lőni pontosan, illetve a többi elemet, a rózsát, nyelvet, kisördögöket, egyéb kis biszbaszokat is rá lehet pakolgatni a képre.

Screenshot_2014-04-05-19-11-58.png Screenshot_2014-04-05-19-12-06.png

Válaszd ki, mi szeretnél lenni!

Az üzenetküldés úgy működik, hogy a kiválasztott emoticont képként csatolja az üzenethez a program, mi pedig kiegészíthetjük azt saját szöveggel. Az üzenet tetszőleges formájú lehet, Twitter, Gmail, Instagram és így tovább, nagyon nem is magyarázom tovább.

Valamit valamiért

Aki az alapellátáson kívül további maszkokat és csecsebecséket kíván mozdítani, annak pergetnie kell a tallért, jelen árfolyamon 225 Ft-ért kapja a fentebb felsorolt kínálatot, három az egyben persze fajlagosan olcsóbb. De hát mi ez a pénz az ultrakorszerű rajongásért, nem? Ráadásul ha a kreativitásunkat némi pimaszsággal is megfűszerezzük, akkor ellenszenves ismerőseink fényképét letöltve szintén dekorálhatunk, majd azokat akárhová feltöltve babrálhatunk ki velük (de azért mindig legyen egy jó ügyvédünk elérhető közelségben).

kiss_photo_1396717699020.jpg

kiss_photo_1396717893362.jpg
Többgenerációs rajongói tábor

Ahogy a bevezetőben is szó volt róla, a Kiss egy többgenerációs rajongói tábort magáénak tudó zenekar, így valószínűsíthető, hogy ez az app is hoz némi laskát a konyhára. Egyébként pedig nem más, mint egy újabb mihaszna időtöltés.
Innen le is töltheted!


Címkék: zene rock alkalmazás rajongó

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr165963297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása