Jófogás.hu - Megújult a Zsozsós app!

Anno már írtunk a Jófogás.hu applikációjáról és mivel az újdonságokra mindig nyitottak vagyunk, itt az ideje, hogy ismét szót ejtsünk róla, hiszen a háttérben a programozói kezek lázasan dolgoztak, hogy a mobilalkalmazást megújítva még könnyebben és gyorsabban tudjunk apróhirdetéseket feladni és böngészni és vásárolni a már meglévőek között.

Screenshot_2014-04-21-11-30-34.pngZsozsó, a Jófogás "arca"

Az újítások nem merültek ki az iOS-en elérhető verzióban már fellelhető Zsozsós design Androidos megalkotásában, a motorban is megjelentek olyan feature-ök, amiket már régóta vártak a felhasználók. A belépésre eddig is lehetőség volt, de immár elérhető a user-account szinkron is, ami teljes átjárást biztosít a mobil és asztali verziók között, így egy egyszer elvégzendő login után máris láthatjuk a PC-n vagy MAC-en feladott hirdetéseinket is. Akik idegenkednek a fizikai vagy logikai gomboktól azok egy egyszerű swipe-pal fognak tudni visszajutni a kereső képernyőre. Amire érdemes figyelni az a régióbeállítás a kezdőképernyőn, mert ha ez csak a mi területünkre van állítva, akkor az országos ajánlatokról esetleg lemaradhatunk, azoknak persze, akik utálnak postáztatni, vagy nem akarják átutazni az országot egy termékért, kötelező feature! :)

További újdonság a napszaknak megfelelő homescreen és a push értesítések a különböző akciókról, így most már biztos, hogy nem maradunk le semmi számunkra fontosról. Akik a régi Jófogás app-ba szerettek bele azoknak sem kell csüggedni, a megszokott és jól használó funkciók nem kerültek ki: a hirdetésekből közvetlen tárcsázhatjuk a feladókat, vagy sms-t küldhetünk Nekik és a számunka szimpatikus hirdetéseket Twitter-en, Google+-on és Facebook-on is megoszthatjuk.

Aki asztali számítógépet vagy notebookot is használ a mobilja mellett, jól tudja, hogy mennyire nyögvenyelős bármit is mobilról intézni és nagyságrendekkel gyorsabban oldja meg a különböző feladatok a PC a billentyűzetnek, a megszokott GUI-nak és az egérnek hála, mint egy 4"-os touch screen, ezért ha mobilra kerül valamelyik gyakran használt oldalam, mindig kipróbálom, hogy mennyire használható és egyáltalán élvezhető-e az Androidos eredmény. A Jófogással kapcsolatban csak pozitívan tudok nyilatkozni, illetve nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy ez az első olyan alkalmazás, ami lekörözte az "asztali" verziót. Míg a PC-s feladásnál az embernek van egy (vagy több) számítógépre feltöltős köre, az Androidos verzióban ezzel nem kell játszadozni, közvetlenül a hirdetésbe "fényképezhetjük" be a terméket, ami hatalmas ergonómiai lépés és ennek hála tényleg fel lehet adni 1,5 perc alatt egy hirdetést.

Screenshot_2014-04-21-11-31-42.png

Mint tudjuk a megújulások sosem egyszerűek és zökkenőmentesek, mégis ennél az átállásnál nem tapasztaltam semmilyen problémát, vagy olyan hibát, amitől a maradék hajam téptem volna. A fejlesztőknél korrekten áttesztelték az app-ot, ami a Play-es értékelésein is látszik. A fejlődés persze itt nem áll meg, a hibajavítások megállás nélkül zajlanak és ismerve őket biztos, hogy előrukkolnak még olyan funkciókkal, amik után még jobban szeretnénk eladni, vagy venni valamit.

Az app-ot innen tudjátok letölteni, amit érdemes már most megtenni, hiszen előbb, vagy utóbb, de úgyis szükség lesz rá :)

google_play_icon.png

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr256065428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása