A Motorola szappantartója: Moto E

A minap kikerült egy "kémfotó", a beharangozott Moto E-ről. Itt éppen a nagyobbik tesó, a G mellett pózol.

gve.jpg(kép forrása)

Mit érdemes még tudni a leendő árbajnokról?

Az ár előtt azonban ne szaladjunk el a külső mellett. Ha picit később jelenik meg a készülék, simán rá lehetett volna fogni, hogy a Samsung leváltott dizájnere összes szakmai tudását átvitte a Motorolához, ugyanis a Moto E képében újabb szamszung-szappandoboz kerül a piacra.

Tetszik, nem tetszik: az alsó árszegmensben úgy tűnik nincs más lehetőség - legalábbis a gyártók szerint.

Május 13-án tart készülékbejelentéseket a Motorola Londonban. Egy brazil webshopban viszont már megjelent a Moto E. 

MOTO-E-OFFICIAL.jpg

4,3" Gorilla Glass által védett kijelző (felbontás talán HD, de ez még nem tisztázott), 1,2 GHz kétmagos Snapdragon processzor, 1 GB RAM, 5 Mp hátlapi kamera, 4 GB belső memória - amit akár 32 GB-os sd-kártyával is bővíthetünk. A Motorolánál örömteli módon ismét megjelenik (igaz, egyelőre csak az alsó kategóriában) az sd-kártya slot, amit a 2012 őszén bemutatkozott Razr M / i óta hanyagolt a gyártó.
A készülék friss 4.4-es KitKat androiddal érkezik. (Itt van KitKat, Samsung S3-ra ugye nem is lesz...)

Jelenleg a Moto G 179 dollárért érhető el a Motorola Webshopjában. A G paraméterei jobbak az E-nél: többek között nagyobb HD kijelző, gyorsabb processzor. Az E kialakítása inkább a fejlődő országok piacára készített eszköz, amit remélhetőleg az ára is tükröz majd. Egyesek szerint a Moto E ára száz dollár alá is eshet. A bevezető ár viszont még nem ismert, talán a londoni bejelentés tiszta vizet önt a pohárba.

Tippem a 125 dolláros nyitány, ami aztán lecsökkenhet a mágikus 100 dollár alá - innen pedig már "csak" egy kis ugrás, hogy eljussunk az 50 dolláros alaptelefonhoz :)

125 dollár mai árfolyamon 28.000 forint alatt van - ennyiért egy ilyen eszköz mindenképpen ajándék lenne - akár Európában is, itthon meg pláne.

 

 

 


Címkék: készülékek Moto E

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr776146425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása