A Checky tudja, hányszor vetted a kezedbe!

Igen, jól látod, a képen látható szám: 42. A Galaxis útikalauz stopposoknak című könyv olvasóinak mindenképpen ismerős lehet ez a szám, ez a válasz. Már csak a Végső Kérdést kell megtalálni. Ez a kérdés hangozhatna úgy is: "Hányszor vetted a kezedbe?" A Checky megmondja neked!

42.png

Pontosítok: "Hányszor oldottad fel a telefonod kijelzőjét?" Erre a hétköznapi kérdésre ad választ a Checky. Hogy ez a hiánypótló alkalmazás kinek lehet fontos? A telefonfüggőknek mindenképpen, hiszen ezzel tudják kontrollálni szenvedélybetegségüket. :)

A többieknek érdekesség, amit aztán meg tudnak osztani ismerőseikkel, családtagjaikkal. Ők vajon mit szólnak az eredményhez? :)

Screenshot_2014-09-28-13-18-00.png"Drágám, tegnap csak 43 alkalommal volt a kezemben..."

Emellett az alkalmazás tudatja veled, mikor is van a déli harangszó: ekkor jeleníti meg, hányszor csekkoltad a telefonodat. 

Screenshot_2014-09-27-13-06-49.png

 

Az aktív kijelzőt használók tudnak csalni egy kicsit. Nekik ugye nem kell minden csippantás ellenőrzéséhez feloldani a képernyőt. :)

 

Gondolkoztatok már azon, egy nap hányszor "nyitjátok" meg a telefonotokat? Ez a mennyiség sok vagy kevés? Mennyi lenne az ideális szerinted? És a családod, barátaid szerint? :)

play-letoltes.png


Címkék: alkalmazások

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr466751003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása