Lollipop háttérképek

Nincs még az új, 5.0-ás Android rendszer a telefonodon, táblagépeden? Kicsit közelebb kerülhetsz a Lollipop élményhez, ha a mobileszközödre letöltöd és beállítod a hivatalos wallpapereket. 

nexus2cee_thumb-lollipop-wallpaper-01.jpg

 Az új háttérképek közé műholdas felvételek is bekerültek, mint például ez:

nexus2cee_thumb-lollipop-wallpaper-08.jpg

Amennyiben szeretnél még több szatellit képben gyönyörködni, nincs más dolgod, mint a Chome asztali böngésződbe telepítesz egy bővítményt. (Earth View from Google Maps - hivatalos Google bővítmény.) 

Hatására minden új üres fül megnyitásakor egy-egy műholdas kép tárul eléd. A jobb alsó sarokban láthatod, hogy a Föld mely pontjáról készítették a felvételt. (Remélem, a főnököm nem olvassa a cikket, mert bevallom, a melóhelyen néha csak újabb és újabb füleket nyitok meg... :) )

Vissza a Lollipop wallpaperekhez: Az Android Police cikkében megnézheted, valamint az ott található linkről le is töltheted a háttérképeket. Lustábbaknak... Elfoglaltabbaknak: itt a letöltő link.

Kellemes nézgelődést! :)

 


Címkék: háttérkép lollipop wallpaper

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr446812873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása