Az igazi Playstation Portable

2014.11.12. 15:02 Yarner

Mire jó, ha az embernek számítógép van a csuklójára szerelve? Persze, tudjuk, produktivitás, állandó kapcsolat...

Oké, de lehet rajta játszani?

A kérdés persze mindenkiben felmerül, ha elképzeli, hogy Android Wear eszközt kötöz a csuklójára - és persze már számos válasz született rá. Az első a kor szellemének megfelelően egy Flappy Bird-változat volt, de engem sokkal jobban lenyűgözött, amikor Corbin Davenport elindította a Doomot egy Gear Live-on. 

weardoom.png

Hogy miért? Ahogy a hegymászó mondta: "Mert ott van.

Most viszont olyan jött, amitől még szélesebb vigyorra húzódhatnak szánk sarkai: az EpicLPer fedőnevű osztrák felhasználó sikeresen elindított egy Sony Playstation 1 emulátort egy LG G Watchon. Az eredményt lent láthatjátok: ez az igazi hordozható játékkonzol...

Az eredmény persze elég komikus, főleg, ahogy a játékos ujja gyakorlatilag tökéletesen kitakarja a képernyőt, de a hírek alapján a jobb minőségű Bluetooth kontrollerek (MOGA és társai) remekül működnek a Wearrel, így nem lehetetlen, hogy jövőre már elkezdik szorgos kínai webboltok árusítani a csuklóra tűzhető minikontrollereket...

Szolgálati közlemény:

Idén is van Goldenblog - ha szereted az Androlib cikkeit, kattints ránk! A blogunkat a Tech+Tud kategóriában találhatod meg, de ha a lenti widgetre böksz, rögtön ránk találhatsz! A szavazáshoz (sajnos) idén is Facebook-account szükséges. Köszönjük!

Segíts, hogy szavazatoddal az élre törhessünk!


Címkék: hírek videó poén android android wear

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr776890769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drout 2014.11.13. 11:19:39

ÖÖ hogy fogom a kontrollert, hogy közben lássam a csuklómon levő képernyőt?

Google+
süti beállítások módosítása