Intenzív képzés az Android 5.0 és az Android Wear újdonságaiból!

December elején új formátumú képzéssel jelentkezik a HWSW, ahol kétnapi intenzív, gyakorlatorientált tanulásnak ugorhatnak neki a programozók. Elképesztő sebességgel fejlődnek a mobilos platformok, haladó fejlesztők számára is komoly terhet jelent az újdonságok követése, még akkor is, ha minden nap ezekkel a technológiákkal dolgoznak. Az Android idén történetének egyik legfontosabb frissítését kapta, és mivel jövőre várhatóan nagyot robbannak az okosórák, ideje megismerkedni az Android Wear platformmal is.

app_deepdive_android.jpg

A HWSW új formátumú képzése azt a célt szolgálja, hogy a résztvevők repülőrajtot vehessenek az újdonságok megismerésében. A december 1-jén és december 2-án tartott workshopon a BME-AutSoft és a Distinction/Skyscanner tapasztalt szakemberei 4 órás, intenzív kódolással tarkított blokkokban tartanak előadást az Android 5.0 és az Android Wear programozásáról, illetve ezeken kívül az iOS 8-ba, a Swift nyelvbe és az univerzális Windows alkalmazásokba is beleáshatják magukat az érdeklődők. Külön blokkot kapnak a keresztplatformos fejlesztések is.

A workshop a BME Q épületében lesz, részletek és regisztráció a hivatalos weboldalon.


Címkék: képzés android wear

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr176916263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása