A fődíj nyertese pedig...

2014.12.18. 12:26 Yarner

...Mindjárt elárulom, hogy kicsoda! ;-)

Sokan jelentkeztetek év végi nagy nyereményjátékunkra, köszönjük az eMAG-nak a nagyvonalú felajánlást!

Új formátum volt ez a rejtvényfejtős, és egészen az utolsó, extra fordulóig mindenki remekül is vette az akadályt, most már volt, akinek elfogyott a türelme, és harmadik képrejtvényél nem olvasott tovább...

okosok.png

Azért a többség becsülettel végigment a feladaton, és eltalált az eMAG karácsonyi akciós oldalához. Így tette a véletlenszám-generátor által kisorosolt szerencsés nyertesünk, akinek az űrlapon megadott fedőeve:

peter.png

(Komolyan, ennyit adott meg. Mivel ez a mező szolgált az azonosításra, elvárható, hogy ne szivárogtassam ki az email címből dekódolható vezetéknevet, ilyen ez a popszakma. Ha Te is Péter vagy, de a teljes nevedet adtad meg az űrlapon, biztosan nem te vagy az, bocs... )

Kedves Péter, emailen perceken belül megkeresünk, hogy megkaphasd a szerencse által neked ítélt 40 000 forint értékű utalványt!

A többieknek pedig nagyon köszönjük, hogy velünk játszottatok, remélem, tudunk még a jövőben is hasonlóan izgalmas, (ha nem is ennyire rafinált) játékokkal jelentkezni!


Címkék: nyereményjáték emag

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr216994709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darkcomet 2014.12.18. 15:15:01

Gratula Petyának! :-)

Google+
süti beállítások módosítása