SMARTMOBILE 2015

2015.03.27. 10:00 Gabking

Idén is megrendezésre kerül a már szokásos, eddig minden évben nagy érdeklődéssel várt Smartmobile konferencia. Idén nem az előadók listájára ismét nem lehet panasz, és a helyszín is okot ad a kíváncsiságra, hiszen idén a Várkert Bazár ad otthont a konferenciának.

Ez nem lehet véletlen, hiszen az eddigi tapasztalatok azt mutatták, hogy az érdeklődés évről évre fokozódik, olyan meghatározó eseménnyé vált, amin már illik ott lenni azoknak, akik komolyan foglalkoznak azokkal a trendekkel amiket az okos telefonok, okos eszközök diktálnak. 

sm2015.jpg

Az idei konferencia két napos programja során négy helyszínen változatos előadásokat lehet majd megtekinteni (mi mindenképpen minél többre próbálunk majd eljutni), és olyan érdekes területeket megismerni, mint a Smart Home, a Viselhető eszközök, vagy a Közösségi finanszírozás.

1-gnc2q4uy3dvorn8mxwc9jw.jpeg
Különösen érdekesnek ígérkezik a Smart Home téma, ami már kilép a lakásunk falai közül, és az okos lakáson túl, az autók, és maga a város szemszögéből vizsgálja meg az intelligens eszközök, és a város integrációját

A hordozható eszközök területén pedig már helyett kapott az egészségügy, itt azokat a trendeket ismerhetjük meg, amivel már használható diagnosztikai berendezéssé válik egy telefon.


Már csak két hét van hátra a kezdésig, de mivel a témák, előadók listája impozáns, megéri minél hamarabb lefoglalni a jegyeket.

Mi ott leszünk!

 


Címkék: Konferencia Smartmobile smartmobile2015 SmartHome Wearables

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr117306342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása