Gyorshír: Megint zöld a lámpa az Amazonnál

2015.04.16. 11:26 Yarner

Már-már unalommal is fogadhatjuk az osztogatást, annyira bevett fordulat az Amazon App Store-ban, hogy időnként a napi egy ingyenes app mellé még odatesznek egy jó tucatnyit is. Persze, ennyi alkalom után már nagy az ismétlődés aránya - az Osmos HD pl. már vagy negyedszer kapható meg, de ezen senki ne bánkódjon: először is, ajándék appnak ne nézd a fogát (aki frappánsabbat tud, írja be kommentbe, nekem most zsibbadt az agyam), másrészt így legalább azok is megkaphatják, akik múltkor lemaradtak, az Osmos speciel egy nagyon szép játék, érdemes kipróbálni.

amazonakcio.png

A mai csomag díszpéldányai az Amazing Alex, a Prince of Persia Classic, az A Better Camera Unlocker lehetnek (és valakinek egybevág velem az ízlése, mert megint sikerült betenniük egy Adventure Time játékot a pakkba, szépen hízik a gyűjteményem :-)  ), de sok hasznosnak tűnő app van még a listában (Wolfram Alpha, sakktanító gyerekeknek, angol nyelvoktató, egy teljes spanyol szótár...), szóval vegyétek, vigyétek, amíg meleg.

Itt van a link, ahonnan elérhető a jóság, és persze a szokásos "pro tip" is idepasszol: Ha a böngészőből veszitek meg az appokat, azok a "felhő tárhelybe" (puccos név a megvett appok listájára) kerülnek, onnan egyenként lehet a kívánt appokat az Amazon App Store alkalmazáson keresztül telepítgetni (My Apps - Cloud), nem kell mindent rögtön le is tölteni a készüléketekre.

Nyomás!


Címkék: akció amazon app alkalamzások

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr367372784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CyberMacs 2015.04.17. 11:00:30

Köszönjük a hírt! :)

A múltkori eresztés szerintem jobb volt (de ajándék appnak ne nézd a bitjét - nem frappánsabb, csak informatikusabb :) ).
Viszont a Wolframnak örülök. Azt már régóta szerettem volna (de hogy pontosan minek is, azt már régen elfelejtettem), de túlzásnak tartottam, hogy fizessek is érte.

Google+
süti beállítások módosítása