Okoslottó

Emlékszem régen minden szombaton rajta volt a programlistán a lottózóba való járás és mindig ettük a kefét, amikor a lottó bezárása után jelentek meg a "nagy számok" a fejünkben, de már nem tudtuk feladni azokat, pedig a játékidőbe még belefért volna. Aztán megjelent a szerencsejatek.hu, ahol már online is fel lehetett adni a szelvényeket és ezzel nem csak a lottózóba járkálást spórolva meg, de a feladási időablakot is kitolva, 2015-ben pedig már itt az új Okoslottó alkalmazás, amihez már számítógép sem kell, sőt regisztráció és egyenleg sem, hiszen az egész SMS alapon zajlik, ami tovább gyorsítja a lottófeladási folyamatot, így ha "bekattannak" a heti nyerőszámok, még azelőtt fel tudjuk őket adni, hogy elfelejtenénk őket :)

lotto.jpg

Van még ott, ahonnan ez jött

Az Ötöslottó mellett Eurojackpot-ot, Hatoslottót, Skandináv lottót, Puttót és Kenót is játszhatunk és a játék mellett megnézhetjük az elmúlt hetek nyerőszámait, sőt, még értesítőt is kérhetünk a lottósorsolásokról, így mindig a lehető leggyorsabb módon tudhatjuk meg az adott hét  nyerőszámait.

screenshot_2015-11-16-12-21-19.png

Hogyan tudok lottót feladni?

Rendkívül egyszerűen: A főmenüből válaszd ki a Neked tetsző játéktípust, majd bökj az oldal alján található Szelvény kitöltése gombra. A megjelenő képernyőn válaszd ki, hogy normál, vagy kombinációs játékot szeretnél játszani (már ha az adott játéktípus ezt lehetővé teszi), majd töltsd ki a Neked tetsző számokkal a mezőt, vagy mezőket, mert egyszerre akár többet is fel lehet adni. Ha meg van Anyu és Apu születési dátuma, be lett írva a kutya életkora, a rendszám utolsó két karaktere és a saját születésnapunk dátuma, már mehet is a Tovább gomb. Ötöslottó esetében megadhatjuk, hogy kérjük-e a Joker játékot, vagy sem, illetve beállíthatjuk, hogy csak a soron következő játékra legyen érvényes a tippünk, vagy öthetes szelvényként szeretnénk feladni. Ha minden beállítással megvagyunk az SMS elküldése gombra kell kattintani, majd egy OK-val (vagy bármilyen más tetszőleges szöveggel) válaszolni a megérkező SMS-re és már kész is vagyunk, indulhat az álmodozás! :)

Így zajlik a lottófeladás (ha valaki meg meri játszani az általam feladott számokat, azt húzás után felkeresem, ha úgy alakul! :D)

A feladás a többi játéktípusnál is hasonlóan és gördülékenyen működik, annak az Ötöslottótól eltérő, saját szabályait figyelembe véve természetesen.

Hol láthatom a már feladott szelvényeimet?

A jobb felső sarokban található menügombra kattintva megjelenik egy lenyíló menü, amiben az Információk menü is található. Itt minden játéktípus pontos leírását megtalálhatjátok és megnézhetitek az Okoslottó alkalmazásban feladott szelvényeiteket is, illetve beállíthatjátok a nyereményfelvételhez szükséges adataitokat (név és számlaszám).

screenshot_2015-11-16-12-24-31.png

Miért érdemes Okoslottózni?

Ha egy csomó fájdalmas érzés keletkezik Benned azon szavak hallatán, hogy mászkálás a városban, sorban állás, időre odaérés a lottózóba, várakozás, akkor már meg is kaptad a választ a fenti kérdésre :) Az alkalmazás egyébként bekapcsolt GPS mellett a Főmenüben elérhető Lottózók menüben kiírja a közelben lévő lottózók címeit is, így ha a régi és megszokott módszerekkel szeretnéd feladni az adott heti világmegváltó szelvényedet, ehhez is segítséget találsz.

 

Sok szerencsét! :)

Az Okoslottó alkalmazást innen tudjátok letölteni:

google-play-store.png

 

 

 


Címkék: alkalmazások

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr118083034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Giannichedda 2015.11.17. 14:29:04

Köszi a bemutatót!
Tipszmiksz nincs beígérve?

CyberMacs 2015.11.20. 15:06:28

Nincs ehhez add-on, ami az előző heti számok, az időjárás, a napszél, és a föld mágneses meze állása (és persze a Facebookon-on like-olt macskás képek száma) alapján kiszámolja a várható nyerőszámokat?
Ott van velünk egy kisebb erőmű, összekötve a világ legnagyobb adatbázisával. Csak képes egy ilyen apróságra...

Google+
süti beállítások módosítása