MostVagyok

Megjelent egy új egy új applikáció, ami az instant fotózás és feltöltés és az egyszerű és hipergyors képszerkesztés szerelmeseit fogja megörvendeztetni: Itt a MostVagyok, ami üde színfoltot jelent az online dokumentáció világában :) De mire is használható? Ebben a posztunkban ezt nézzük meg!

 

mostvagyok1.png

 

MostVagyok a HolVagyok

Az applikáció egy héjat képez nem csak egy, de több közkedvelt közösségi applikáció fölött. Az app lényege, hogy hashtaggel és újdonsült keretekkel láthatjuk el a már meglévő, vagy az app-ból fotózott képeinket, amiket azonnal tovább is küldhetünk a már meglévő Facebook, Twitter vagy Instagram felületeinkre. Ezeken a képeken a világ tudtára adhatjuk, hogy éppen milyen hangulatban vagyunk és mit csinálunk, hiszen az életben nem csak a jövő a fontos, hanem a most is! :)  Ha nem szeretnénk az elkészült képeket azonnal feltölteni, el is menthetjük őket egy későbbi felhasználás reményében.

 

mostvagyok11.png

 

Keretek, keretek mindenütt

Az app-ban számos keretet rendelhetünk a képeinkhez, ezzel is csinosítva és még menőbbé téve őket. A gyerekeknek szánt keretektől a fancy, vagy igazi IT-s keretekig mindent megtalálhatunk, így bárhol is vagyunk, könnyen kiválaszthatjuk azt a designt, ami igazán illik a saját, vagy a képeink hangulatához vagy azok témájához legyen szó a patakparton lőtt természetközeli képekről, az irodában készült high-tech képekig. Egy dologra kell csak odafigyelnünk a MostVagyok használatánál: mindenképpen telepítsük fel a telefonunkra a használni kívánt közösségi alkalmazások klienseit is, hiszen ezek nélkül nem fogjuk tudni a megfelelő fiókjainkba posztolni a képeket. Aki lőtt már képet a MostVagyok-kal mindenképpen ossza meg itt velünk kommentben, hogy tudjuk, hogy Hol és HogyanVagytok :) Az alkalmazásról és a képszerkesztés menetéről ebben a galériában tudtok még több képet megnézni:

 

 

Ha tetszik az alkalmazás, innen tudjátok letölteni:

play-store-download.png



Címkék: telenor mostvagyok

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr898588440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása