Star Wars: Galaxy of Heroes - Elindultak a Guild-ek

Remélhetőleg már sokan tudtok arról, hogy egy újabb Star Wars-os játék került be az Android vérkeringésébe: a Galaxy of Heroes. A játék egy körökre osztott stratégiai játékra hasonlít leginkább, de a mostanság micro-paymentre utazó upgrade-ek sem hiányozhatnak belőle. A cél, hogy shard-ok, azaz szilánkok megszerzésével kinyissunk számunkra szeretett karaktereket és a különböző speciális képességű szereplőkből összeállítsunk egy olyan csapatot, amivel aztán végigverhetjük online az egész mezőnyt. Én személy szerint november óta játszom a játékkal és kezdett némi állóvíz kialakulni körülötte, amit a Lucasfilm és a Disney a Guild-ek, azaz a több játékos által alkotott csapatok bevezetésével próbált orvosolni, kimondottan sikeresen!

goh.png

A Guildekben csapatszinten is gyűjthetjük immár a pontokat, amiket később raid-ekre költhetünk el. A raid-ekben pedig gamorrean guard-okkal és egy Rancorral mérhetjük össze a tudásunkat. Tapasztalatból mondom, hogy 20-30 aktív, 70-es szinten, vagy a fölött lévő emberrel egy 3-as szintű raid is felér már egy rémálommal, úgyhogy aki egy Tier VI-os raid-en gondolkodok, jobb, ha már most kivesz 2 hónap szabadságot nem csak magának, de az összes guild tagjának is. Ha még nem sikerült egy csapatba sem csatlakoznod, akkor a Heroes of Hungary szeretettel vár, meglévő 70-es szint alapfeltétel, ütős karakterek pedig előnyt jelentenek. Azoknak, akik nagyon rá vannak kattanva plusz infó, hogy az Andy nevű Android emulátort, feltéve PC-n is játszható a játék ;)

Ha nem értettél semmit a fent írtakból, ideje leszedni és játszani a Galaxy of Heroes-t, higgyétek el, nem fogjátok megbánni. A barátok, a család és az egyéb humanizált kapcsolataitok viszont igen, de kit érdekel, hiszen már lehet raidelni is!

play-store-download.png

 

 


Címkék: star wars

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr268700020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kampec 2016.05.09. 17:12:38

most nyomjuk Tier VI-ot, 3 napja :) holnap, de holnapután kész lesz... (Dark Side of Hungary)

Google+
süti beállítások módosítása