Játékajánló: King of Opera, Super Hexagon, Voxel Rush

2014.02.09. 14:35 Való

Ha mindenkinek sikerült feldolgozni, hogy nem lesz többé Flappy Bird, akkor mutatunk nektek, néhány kevésbé hypolt játékot, melyeknek talán sikerül betölteni azt a hatalmas űrt, amit az idegszálaink között ingatagon egyensúlyozó madár hagyott. 

pony.jpg

King of Opera: Az első mai versenyzőnk a King of Opera, ami egy nagyon jó kis multiplayer! El lehet vele dönteni, hogy ki fizesse a kocsmában a következő kört, vagy csak órák/előadások közben és közt nyújt egy kis társas kikapcsolódást, a vesztesnek pedig instant elmebajt. Maga a koncepció annyi, hogy egy virtuális pódiumon 2-4 tenor csap össze, akiket a képernyő 4 sarkáról lehet irányítani, a cél pedig pofon egyszerű: minél több pontot kell gyűjtenünk úgy, hogy letaszítjuk a színpadról a barátaink által irányított Plácido Domingo-kat, Luciano Pavarotti-ket!

Voxel Rush: 3D Racer Free: A következő játékunk lényege csupán annyi, hogy FPS nézetben száguldozunk, különböző félkész, textúra nélküli 3D modellek között. Minél messzebbre kell eljutnunk és picit olyan, mintha a halálcsillagot szeretnénk felrobbantani az X-szárnyúval, de a zenét itt nem épp John Williams stílusában alkották, itt ugyanis elég jól eltalált elektronikus zene az aláfestés, ami folyamatosan illeszkedik a játék stílusához. Szerintem érdemes kipróbálni, a zenét pedig vétek kikapcsolni, mert tényleg eléggé hangulatteremtő, amit szerintem nagyon kevés mobilara készült játékról tudok elmondani.

Super Hexagon: A következő játék pedig szerintem nem csak hogy lenyeli egyben, de megemészti és rád köpi az egész Flappy Bird históriát! A Super Hexagon nevű játékról van szó, ami szerintem az indie műfaj egyik abszolút kiemelkedő alkotása! Minden elemében teljesen egyedi és zseniális! Nehéz volt a Flappy Bird? Ha ezt elkezded körülbelül 3 másodperc után rájössz, hogy sétagalopp! Maga az irányítás és a játékmenet itt is pofonegyszerű, minél több ideig nem bele ütközni semmibe, egy jobbra-balra irányítható kis háromszöggel, Miközben különböző alakzatok jönnek veled szemben! Ezek egy idő után kiismerhetőek, viszont a játék 10 másodpercenként egyre nehezebb alakzatokat rak eléd, egy perc után pedig már egy teljesen új szintre lép nehézségileg, ahol sokszorosára gyorsul az egész játék! A villódzó fények, színüket váltó alakzatok és háttér, néha random teljesen irányt váltó kamera! Ha nem bírod a hullámvasutat, illetve érzékenynek érzed magad egy epilepsziás rohamra, komolyan mondom: KI SE PRÓBÁLD! 
A zene, a játékmenet, nehézségi szintek közötti váltogatás, a flow élmény, mind-mind mestermunka!  Egyetlen hátránya, hogy 704 Ft-ot kell kicsengetni érte, ha hivatalosan szeretnéd megszerezni. Kipróbálni szerintem mindenképp érdemes, ha fogékony vagy a műfajra, és ha már teljesen ráfüggtél, akkor ez(!) az az indie színvonal, ami abszolút megéri 7/8-ad doboz cigi árát! 


Címkék: hírek játékok android app android market super hexagon a jánló

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr255797334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darkcomet 2014.02.09. 18:43:09

"Voxel Rush: 3D Racer Free: A következő játékunk körülbelül két hete vált elérhetővé..."

Lehet, némi értelmezési zarvarba szenvedek, de én ezt a játékot már hónapokkal ezelőtt kipróbáltam a Playeről. Mondjuk olyan öt perc után ment is a kukába.

Való 2014.02.09. 20:25:46

@Darkcomet: Javítottam, köszönjük a hasznos észrevételt! Ajánlottá vált akkor egyébként, és akkor figyeltem fel rá. :)

Google+
süti beállítások módosítása