Nagy téli kincskereső játék - 1. forduló

2014.12.02. 17:03 Yarner

A legutóbbi játékunk is elég nagy sikernek örvendett, de most úgy döntöttünk, hogy ideje kicsit komolyabban megdolgoztatni Benneteket, ó nyájas olvasók!

Idén decemberben partnerünk, az eMAG segítségével egy sosem látott, nagyszabású játékot indítunk, melynek végén a főnyeremény egy 40 000 forint értékű vásárlási utalvány lesz az eMAG webáruházba - ezért már egészen tisztességes kütyüket kaphat a karácsonyfa alá a szerencsés nyertes.

A mai, első forduló afféle bemelegítés, hogy szokjátok a szabályokat. Persze nyertest itt is hirdetünk, a szerencsés kincskereső egy 5000 forint értékű utalvánnyal lesz gazdagabb.

emag logo.png

Lássuk a medvét, hogy keresnek kincset az androlibberek*?

A rejtvény két képből áll, a feladat megkeresni a hozzájuk tartozó cikket az Androlib archívumában. (Legfeljebb fél évre megyünk vissza, csak hogy ne kopjon el a gombnyomogató ujjatok).

Ha megtaláltátok a megfelelő cikkeket, következik a trükkös rész, ugyanis meg kell fogni a két cikk címének első négy-négy betűjét, és beilleszteni egy http://tinyurl.com/ kezdetű webcímbe (ékezet, szóköz nélkül), kötőjellel elválasztva.

A megfejtés, amit be kell írni az alábbi formába a link mögött található alkalmazás címe lesz.

A játék három fordulóból áll majd, a harmadik forduló végén a három megfejtés (egy alkalmazás, egy dal és egy film címe) együtt adja majd ki a kulcsot, amivel elérhető lesz a főnyeremény.

(Egy példa, hogy könnyebben érthető legyen a tennivaló:

1. Cikk: "Nagy téli kincskereső játék - 1. forduló"  ---> "nagy"

2. Cikk: "Áss Forrest, áss! - Miner Man" ---> "assf"

tehát a megoldás: http://tinyurl.com/nagy-assf

Világos? A kollégák kicsit aggódtak, hogy túl magas lesz ez Nektek, de én bízom az Android hatalmában, nem járnak ide hülyegyerekek :-)  )

 Akkor tehát az első forduló rejtvénye: 

emag_jatek_1.png

 Rejtvényre fel, és ne felejtsetek el visszajönni jövő héten is, a második fordulóra!

 

*: na, ezt a szót sem fogom többet használni...


Címkék: játék nyereményjáték emag

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr366952029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása