Videó: működés közben a kétmagos Tegra processzor

A francia AndroidHD rövid időre megkaparintott egy, a közeljövőben megjelenő, kétmagos nVidia Tegra 2 processzorral szerelt, fejlesztőknek szánt tabletet. Szerencsére videó is készült az eszköz működéséről, mely alapján - különösen az Unreal motort használó játék futási sebességét nézve - meglehetősen meggyőző teljesítményre számíthatunk, amely az ígéretek szerint brutális ereje ellenére minden korábbinál hatékonyabban gazdálkodik majd az akkumulátor kapacitásával is.

A nagy őszköszöntő tablet-körkép című posztunkban már bemutattunk két tabletet amelyben ez a processzor teljesít majd szolgálatot, ezek még ebben az évben piacra kerülnek, úgyhogy már nem is kell olyan sokat várni arra, hogy saját magunk is meggyőződjünk az új mini-erőmű képességeiről.

[via AndroidHD]


Címkék: hardver tablet

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr432351387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bioLarzen 2010.10.06. 22:07:48

"amely az ígéretek szerint brutális ereje ellenére minden korábbinál hatékonyabban gazdálkodik majd az akkumulátor kapacitásával is."

Hihi, persze, ez így szokott történni :D :D :D

Aztán megnézném én a melegedést is, a Desire-emet is volt, hogy kellemetlen volt tartani, annyira felmelegedett egyszer-kétszer...

bio

Körömcsiga 2010.10.16. 09:00:41

Hát nemtom, elég kétségbeesetten tapogatja emberünk, hogy végre történjen valami :)

Google+
süti beállítások módosítása