Még idén megérkezhet az első Kal-El-es táblagép

2011.09.28. 14:13 pacska

Már írtunk a blogon az Nvidia Kal-El nevezetű 4 (5) magos processzoráról. A gyártó még idén szerette volna piacra dobni az első Kal-El-lel szerelt készülékét, de bizonyos okok miatt ez úgy tűnik 2012-re tolódik.

Pánikra semmi ok, hiszen itt van nekünk a ZTE nevű cég, akik úgy gondolják, hogy még idén piacra tudják dobni a ZTE T98 névre keresztelt, Kal-El procival szerelt táblagépüket. Valljuk be, ez jót tenne a ZTE-nek, hiszen így ők lennének az elsők a piacon akik a fent említett processzorral szerelt táblagépet dobnának a piacra, ami elég nagy sajtóvisszhangot jelenthetne nekik. 

Lássuk milyen specifikációt ígér a kínai cég:
- 1.3 GHz Kal-El proci (Tegra 3)
- 1280×800 WXGA kijelző
- 1 GB RAM
- 16 GB beépített tárhely
- 5 megapixeles hátlapi és 2 megapixeles előlapi kamera

A készülék ára és pontos megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de bele kell húzniuk, ha valóban az elsők szeretnének lenni.


[VIA Talkandroid]


Címkék: hírek android zte kalel

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr103262664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása