[Gyorshír] Az Xperia frissítésekről

2012.05.29. 11:09 Hrobert

A lényeg már megvolt mindenkinek remélem, most csak egy gyors poszt erejéig foglalom a helyet; ahogyan az megmondatott, elindult a "többi" Xperia frissítése is, méghozzá tegnap, az Arc és a Neo kapott először frissítést a maradékból. 

Kis segítségképpen a tulajdonosoknak, a hivatalos fórumon ezúttal is követhetőek a frissítések, egyesített posztot most nem találtam, de linkelem őket egyenként: Arc, Neo, Pro, Mini, Mini Pro, Active, Live with Walkman. Egyelőre tehát az Arc és a Neo kivételével üresek a listák, az SI-számokat kell majd figyelni, ezt segítségképpen ki is emelik a készülékek fotóin.

Szóval nincs más hátra a 2011-es Xperia tulajoknak, mint pár hétig tűkön ülni, és reménykedni, hogy a szolgáltatók is gyorsan teszik a dolgukat :)


Címkék: frissítés sony sony ericsson xperia ice cream sandwich

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr74552470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csabeee 2012.05.29. 12:04:21

hmm, este kiderül, kártyafüggetlen UK romos ARC az nagyon esélyes, hogy első körben kap frissítést.

Hrobert · http://androlib.blog.hu 2012.05.29. 12:10:41

@Csabeee: lehetséges, de az első három modellnél is a skandinávokkal kezdték pl

Google+
süti beállítások módosítása