Motorola Droid-invázió

avagy "Hol vannak a droidikák?"

Annyi Motorolás hír volt mostanság - hír...? Inkább csak morzsa. S ezeket úúúútálom a legjobban, az olyan cikkeket, hogy ilyen lesz az új Ap...Sa...Mittudoménmilyen telefon hátlap borítás alatti 2 mm hosszú csavar színe... Még nem látunk mindent tisztán...

ultra.jpg

Komolyan... S a lüke újságíró ugye ugrik a csavarkára, és máris kirakja öles betűkkel, hogy "itten mán látszhatódik!" S most majdnem hasonlókat éltünk át utóbbi napokban a Motorola új készülékeivel kapcsolatosan.

Most ott tartunk, hogy van már cserélhető, többszínű hátlap - juhéé! Nesze neked felhasználó általi készülék összerakás. Sokan pedig titkon olyasmit vártak volna, mint a számítógépeknél, vagy a pizzásnál! :) Az alapra hadd pakoljam én rá a feltétet :)

Aztán bedobták a köztudatba, hogy a Moto X az kéremalássan az 10 Mp kamerával jön, de nem is akármilyen kamerával. Új varázsszót (nem... ez nem az a varázsszó :P ) kell megtanulnunk: Clear Pixel. A találgatások most ott tartanak, ez arra lesz jó, hogy kevés fénynél is jó/jobb képet készít a masina.

Az újabb találgatások megint apró morzsákból indulnak ki: miszerint a telefonok nem csúcstelefonok lesznek. Értsd: nem fognak letaszítani senkit a trónjáról. Utóbbi napok elemzései épp azt taglalták, hogy a csúcskészülékek nem úgy fogynak, ahogy elődjeik, vagy ahogy azt a gyártók elvárták volna. Vagyis a prémium szegmensben telítődés látszik. Ezek szerint minden pék megtalálta a lapátját, s már nem kellenek a kistévé nagyságú kijelzőkkel ellátott telefonok. Erre vártam én, szegény dolgozó, mint ahogy azon már korábban polemizáltam :) Most talán jönnek majd a "középkategória" felső részére is készülékek, amelyek normális méretben tudják azt amit ma, illetve 1-2 év múlva is tudnia kell egy ilyen eszköznek. 

Ultra

Igen - ez lesz a név! Az amerikai Verizon szolgáltatónál tér vissza a Droid brend, vagy jelenik meg újra. Nézőpont kérdése. Egyelőre az alábbi készülékek látszanak biztos befutónak:

  • XT1080 - DROID ULTRA
  • XT1080W - DROID ULTRA (fehér)
  • XT1080R - DROID ULTRA (piros)
  • XT1080M - DROID MAXX
  • XT1060 - Moto X
  • XT1030 - DROID Mini

És lőn világos: a Droid Ultráról jelent meg egy kép:

nexusae0_Droid-Ultra-503x4601.pngA többi infó kiderül majd pár nap múlva - legalábbis igyekszem addig türtőztetni magam, s nem tolla... billentyűzetet koptatni, hogy újabb alátétről, vagy power gombocska összetételéről írjak kémiai tartalmú elemzést.

Viszont én is várom már a készülékeket és a további infókat! Ahogy gondolom, Ti is :)


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr75396796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása