Coverscreen - reszkess Aviate?

2013.10.24. 20:35 ][-][alo

Újabb elképzelés, hogyan is kellene a telefonunknak reagálnia az idő és a hely átfedésére. Nem, még nem a teleport funkciónál tartunk. A minap az Aviate Launcer kapcsán láttunk egy verziót az intelligens honképernyőre (by Yarner :) ), most pedig a küszöbön a Cover. Az alábbi videó megmutatja, mire is gondoltak a készítők.

Jelentkezés, és továbbiak a www.coverscreen.com oldalon. Amint megkapom az appot, igyekszem mihamarabb kipróbálni, s megosztani a tapasztalataimat veletek. Addig a hozzászólásoknál elmondhatjátok, szerintetek miben lesz jobb, rosszabb, mint az Aviate.


Címkék: hírek app alkalmazások

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr775597812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

András Kriston 2013.10.24. 20:59:00

Ha ez valoban tanul, akkor mar jobb mint az Aviate. Azzal napok ota nem tudom megertetni, hogy dolgozom es nem a szomszedos kocsmaban ulok egesz nap, valamint a buszallomason varom a buszt es nem a szemkozti sparban vasarolgatok minden reggel 8kor....

Yarner · http://androlib.blog.hu 2013.10.25. 09:25:02

@András Kriston: Persze, dolgozol... ééértjük ám :-D

De ez a Cover tényleg érdekesen néz ki, főleg, hogy látszólag mind a hat app fut a háttérben és nem kell az elindításukra várni egy másodpercet sem. Mondjuk egy S4 2GB-jával *talán* elhiszem. ismerve, hogy a Samsung rendszere milyen fürgén tölti be pl. a galériát vagy atelefonkönyvet, kicsit szkeptikus vagyok.
A youtu.be/C0oF92fuDIY alatti demo nagyon szemléletes, alapvetően nagyon ígéretesnek tartom a cuccot.

eznemfoglaltnick 2013.10.25. 10:16:56

Az a bajom ezekkel, hogy a videóban, mint egy ideális világban jól mutat mind, de ne egy app mondja már meg nekem, mit használok legtöbbször és hol. És ha nekem a otthon kell a LinkedIn?
Ami kell, homescreenen van, úgyis értesít minden, minden szarról, amúgy meg minden előre kerül használat alapján stock launcherekben is.
Nem akkora ördöngősség 2őt lapozni. Igazi USA gondolkodás :D
Az Aviate 25 percet bírt ki nálam. Ez 25-tel kevesebbet fog.

Darkcomet 2013.10.25. 15:00:27

Ugyan ezt még nem próbáltam, de ha olyan, mint az Aviate, akkor felejtős lesz a számomra. Nincs szükségem olyan launcherre, aminek a normális használatához folyamatos net, wifi meg egyéb kapcsolat szükséges. Szeretném ugyanis a telefonomat még esete felé is használni, ezekkel az ízekkel viszont olyan 5-6 óra alatt csutkára merülne a mobilom. Arról az apróságról már nem is szólva, hogy isten igazából semmi értelmét sem látom az egész elgondolásnak.

Google+
süti beállítások módosítása