Siege Hero Wizards - A Kreatív Rombolás

Újabb kihagyhatatlannak tűnő játék érkezett az Androidos készülékekre. A Siege Hero játékot ültette az orkok világába az Armor Games. Az alkalmazás a Mérges Madarak és a Catapult King ötvözete. 

Screenshot_2013-12-29-10-35-30.png

A játék gyökerei még a múlt évezredbe nyúlnak vissza. Akkoriban a szomszéd kisgyerekkel várakat építettünk: a szocialista legokból, és mindenféle kezünk ügyébe akadó könyvekből. A bástyákra aztán műanyag katonákat rakosgattunk. Mi pedig, mint rendes lövész ezred tagjai, befőttes gumikkal próbáltuk levadászni az ellenséget. Mekkora előrelépés volt, mikor tudtunk szerezni Playmobil-várat! Vagy legalábbis ahhoz hasonlatosat :-)

Ezek az emlékek törtek elő belőlem, mikor nekifogtam játszani az alkalmazással. Az Angry Birds oldalnézetben, a Catapult King szemből, 3D-ben közelíti meg a "problémát". A Siege Hero Wizardsot nevezhetnénk Catapult King 2D-nek is akár, ha nem a Siege Hero vikingjei lettek volna meg hamarabb. Ööö... azt hiszem belekavarodtam kissé.

Telepítésnél tessék figyelni a Google-fiókra, és a játék "kuncsorgására". Egy óvatlan tovább hatására a köreink háztűznézőbe mennek az alkalmazás fejlesztőjéhez. Talán erre lenne jó megoldás egy Nemszimpi kör létrehozása... Őket pedig preferálni minden létező helyre... :-) Genyaság OFF.

Kővel, tűzzel, levitációs varázslattal, jégesővel és még ki tudja mi mindennel kell teremtőjükhöz küldeni az orkok, trollok, robbanorkok népes garmadáját. A kis Varázslót viszont tessék megmenteni! Sokszor segít majd a levitációs varázslat ebben. Ujjunkat a kijelzőn hagyva a jobb felső sarokban megjelenik egy nagyító, a pontosabb célzás érdekében. A felső sorban a Varázskönyvet kinyitva több Hatalom Varázslat is elénk tárul. Segítségükkel az esetek többségében mindenkit kipucolhatunk az adott pályáról. Ezeket a varázslatokat esszencia-italok elfogyasztásával pótolhatjuk. A löttyöket a pályákon, arannyal kitömött erszényű Játékosok pedig forinttá konvertálva a kasszánál tudunk szerezni.

 

Átirat... átirat... átirat... Nemrégiben Yarner kolléga írt már az átiratok játékáról. Az újabb pályáknál elirányított a játék a következő weboldalra... 

Screenshot_2013-12-29-11-22-25.png

Erre Fábry valami olyasmit mondana, hogy nem kell minden sáfránypettyet észrevenni az nagy fehér térdig érő férfialsón...

A lényeg: a játék grafikája aranyos (a háttérben történő mozgások csak fokozzák az élvezetet), a hangok is a helyükön vannak, a pályák pedig változatosak, néha gondolkodtatóak is. És sajnos... kellőképpen addiktív is. Hogy mindig ilyenek akadnak az utamba...? :-)

hu_generic_rgb_wo_45.png


Címkék: játék play alkalmazások

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr475716189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása